Om Brevkassen
 
Brevkassen ble lansert i 2017 av Direktoratet for Brevpost og Logistikk (DBL) og sørget for at alle nordmenn fikk tilgang til sin helt egen digitale postkasse over natten.

Kongen og dronningen på lanseringen av Brevkassen i 2017.
Vi er utrolig glade for at alle som vil nå nærmest over natta kan få seg sin egen digitale postkasse, helt uavhengig hvilken bakgrunn du har, om du er fattig eller rik, sa kong Harald til pressen i 2017.
Brevkassen ble etablert av Direktoratet for Brevpost og Logistikk (DBL) som et initiativ for å sørge for at alle i Norge skulle få muligheten til å motta post digitalt og sikkert.
Et velferdsland som Norge bør ha en trygg moderne reklamefri offentlig tjeneste for å motta personlig informasjon ble det sagt fra talerstolen i 2017, til stor jubel fra statsråder, lokalpolitikere og gjester.
Landbruksminister Jon Georg Dale koser seg på lanseringen av Brevkassen i 2017. Foto: Bjarne Bekkeheien Aase
- Jeg vet ikke helt hvorfor jeg ble invitert men det er mye bra mat her, og jeg er sikker på at det er noen bønder som bruker datamaskin, kunne Landbruksminister Jon Georg Dale meddele til den oppmøtte pressen på lanseringen av Brevkassen.